General pričao o odnosu sa Ljupkom, a Dačić ga prekinuo: O kojoj karijeri pričaš, policajca ili ljubavnika?

08:14, 21.09.2020.
Izvor: Kurir
Ivica Dačić sinoć je prekinuo generala policije Dragišu Simića, koji se prvi put oglasio nakon afere sa Ljupkom Stević, kada je ona polupala dva automobila ispred zgrade u kojoj stanuje bivši načelnik Saobraćajne policije.

Simić je u Hit tvitu, na TV Pink, rekao "ko je nevin neka prvi baci kamen", govoreći o cijelom događaju i dodao da najviše pati njegova porodica jer je otac četvoro djece, a da je nedavno postao i djeda.

"Mislim da ne bi trebalo, ja sam profesionalac. Moj privatni život je moja stvar. Ne vidim zašto bi neko moju privatnu priču vezivao za posao... Jeste neugodno, otac sam četvoro djece i postao sam djeda. Nisam se čuo sa Ljupkom poslije ovoga, ima zabranu komunikacije sa mnom", ispričao je Dragiša.

On je dodao da žali što svi stavljaju u prvi plan aferu sa Ljupkom, a da se ne obaziru na njegovu karijeru, poslije čega ga je prekinuo ministar spoljnih poslova Srbije.

- Izvini, samo o kojoj karijeri pričaš - policajca, ili ljubavnika - upitao ga je Dačić, poslije čega su se svi u studiju nasmijali.

Dačić je rekao da je uvijek na strani žena i da brani žene, ali da u Simketovom slučaju ne zna tačko koju ženu prvo treba da brani, poslije čega se prolomio smjeh u studiju. Šef diplomatije je rekao da je bilo bolje da je Simić izbegao ovaj skandal i da mu to nije trebalo.

"Ona je burno reagovala, društvene mreže odradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto, nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačije... Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto Audi je ona koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala", zaključio je general.