Borča

Kamera snimila sve: Krvnički pretukao cimera, pa ga golog ostavio u žbunju

20:53, 05.03.2021.
Izvor: Kurir
Nedeljko V. (28) uhapšen zbog sumnje da je nasmrt pretukao Miroslava M. (29) u naselju Borča

Nedeljko V. (28) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između srijede i četvrtka nasmrt, krvnički pretukao svog cimera Miroslava M. (29), kog je nakon zločina nagog iznio iz zgrade i ostavio u obližnjem žbunju u beogradskom naselju Borča.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Julije Delere, u iznajmljenom stanu u potkrovlju zgrade. Kako saznajemo, tijelo, koje je bilo pokriveno dijelom kreveta i starog dušeka, našao je poštar u žbunu u Ulici ratnih vojnih invalida.

Svađa i tuča

- Ubica i žrtva su već neko vrijeme živjeli zajedno u iznajmljenom stanu. Stan im je, navodno, iznajmila žena koju stanari ove višespratnice jedva da i poznaju. Navodno, njih dvojica su već neko vrijeme u ozbiljnim problemima - kaže izvor i dodaje:

- Nedeljko je navodno dilovao drogu, ali je bio i njen uživalac. Ubijeni je bio korisnik droga i ovaj stan je bio njihovo utočište. Kobne večeri njih dvojica su se navodno nadrogirala i prvo verbalno posvađala. Nakon toga je došlo i do fizičkog okršaja.

Nedeljko V. je, kako saznajemo, mučki tukao cimera.

- Udarao ga je rukama i nogama, gdje god je stigao. Žrtva je već bila ošamućena od droge, pa se teturao i nije vikao ni dozivao u pomoć - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Nedeljko V. se toliko zanio da ga je unakazio od batina. Kada je došao sebi i shvatio šta je uradio, morao je brzo da reaguje. Stavio je Miroslava M. na leđa i nosio ga od potkrovlja do susjedne zgrade.

Kamere snimile

Prema riječima sagovornika, u jednom trenutku mu je žrtva postala preteška.

- Sjedio je na stepenicama i hvatao vazduh kako bi mogao cimera da izbaci napolje i na taj način riješi se beživotnog tijela. U ulazu u zgradu postoji kamera, koja je najvjerovatnije snimila ubicu kako nosi nagog cimera - kaže izvor i dodaje:

- Ponio ga je do susjedne zgrade i ostavio u žbunju. Nakon toga je pobjegao. Uhapšen je u brzoj i efikasnoj akciji policije.