Čačak

Mladić je u papučama prišao žrtvi, izvadio pištolj i povukao obarač

12:05, 22.06.2021.
Izvor: Kurir
Na društvenim mrežama pojavio se snimak pucnjave u Čačku, u kojoj je ranjen M.Š (27), a napadač pobjegao u nepoznatnom pravcu.

Pucnjava se desila danas popodne OKO 18 I 30 u jednom kafiću. Prema nezvaničnim saznanjima, jučerašnji incident povezan je sa grupom mladića koji su odranije poznati policiji. Mladić kome je danas pucano u noge, prije nekoliko godina bio je izboden nožem u centru grada.

"Pucnjava se desila usred dana, na mjestu gdje prolazi mnogo ljudi i djece. Zaista je bilo zastrašujuće. Srećom pa u kafiću pored kog se to desilo nije radila bašta", rekao je jedan od očevidaca za portal RINA.

Na snimku se vidi napadač koji i prilazi M.Š, koji je sjedio u bašti kafića i kako se čini, poznaje osobu koja je pucala. Napadač je, potom, izvadio pištolj i nekoliko puta samo prijetio, da bi na kraju povukao obarač i zadao mu dvije prostrijelne rane.

Mladić poznat kao Šele na kratko je završio na zemlji, ali ubrzo je uspio da se pridigne i pobjegne od napadača, koji je krenuo za njim. Treću prostrijelnu ranu je, pretpostavlja se, zadobio u bijegu.