Novi Pazar

Ni maturske večeri nisu kao što su nekad bile: Doveli trbušnu plesačicu na maturu pa pala sa stola

09:54, 21.06.2021.
Izvor: novosti.rs
Ni maturske večeri nisu kao što su nekad bile, a dokaz za to je luda proslava koju su u petak u Novom Pazaru organizovali učenici Ekonomsko-trgovinske škole na kojoj je bila ni manje ni više nego trbušna plesačica Sandra Akva.

Oskudno odjevena ona se uvijala, vrckala i bacala u trans maturante među kojima je bilo i maloljetnih. U jednom momentu ona se čak popela na sto, koji se odmah potom zajedno sa njom i jednim maturantom, srušio.

Da stvar bude još skandaloznija ovoj proslavi su prisustvovali i nastavnici škole, a jedan od njih je vruć video egzotične plesačice oduševljeno postavio i na društvene mreže.

Iako proslava velike mature obično podrazumijeva luksuzniju večeru i poznatiji bend, učenici i nastavnici Ekonomsko-trgovinske škole odlučili su da odu korak dalje i da za završetak srednjoškolskog obrazovanja angažuju trbušnu plesačicu i učesnicu jednog od rijalitija Sandru Akvu, koja se ovim angažmanom pohvalila i na društvenim mrežama.

"Htela sam da sinoć bude spektakularan nastup i tako i ispade. Sad je na svim društvenim mrežama moj pad na srču, tanjire i čaše. Al lijepo rekoh dečku 'Ne penji se'", napisala je ona, komenarišući i da je plesala bosa i da je "čudo božije što se nije rasjekla".

Na snimku koji je podijelila na Instagramu jasno se vidi kako zanosno đuska uz pjesmu "Hej, Šeki, Šeki" sve dok jedan od maturanta nije pokušao da se popne, nakon čega je sto "popustio", a sva hrana, čaše i tanjiri se sručili na pod.

Zanimljivo je i da je ovaj snimak prvi na društvene mreže postavio nastavnik Fuad Dugopoljac, koji u toj školi predaje njemački jezik, a, prema nekim tvrdnjama, upravo su nastavnici trbušnu plesačicu i uveli u salu.

Međutim, Ivan Veljković, direktor škole kaže za da uprava Ekonomsko-trgovinske škole ni ove ni prošle godine nije organizovala niti učestvovala u organizaciji proslave mature.

"U ovom trenutku ne znamo ko je organizovao proslavu, ali mi nemamo nikakve veze sa tim. Vidio sam snimak sa proslave i da je nastavnik to okačio na društvene mreže. Za sada samo mogu reći da ćemo ispitati ceo slučaj i nakon završene procedure o svemu obavijestiti javnost",  kaže Veljković.

Ni maturske večeri nisu kao što su nekad bile, a dokaz za to je luda proslava koju su u petak u Novom Pazaru organizovali učenici Ekonomsko-trgovinske škole na kojoj je bila ni manje ni više nego trbušna plesačica Sandra Akva.