Tijelo pokriveno starim dušekom

Poštar pronašao mrtvog mladića u žbunu

15:44, 05.03.2021.
Izvor: Blic
Stanari Centra 3 u beogradskom naselju Borča, gdje je u žbunu juče ujutru pronađeno golo i krvavo tijelo dvadesetosmogodišnjeg mladića, o zločinu ne znaju mnogo.

Kako nezvanično saznaje Blic krvavo tijelo Miroslava M. pronašao je poštar.

U Borči i danas vlada šok zbog zločina koji je juče ujutru otkriven u Centru 3. Tijelo mladića pronađeno je u gustom žbunu koji se nalazi između nekoliko zgrada kraj Vidovdanskog terena u Borči, gdje se inače i danju i noću, okupljaju mladi.

Jedan od stanara koji je, kako tvrdi, vidio tijelo rekao je da je bilo pokriveno dušekom i ostacima nekog starog kreveta. Dušek se i dalje nalazi na mjestu zločina.

Stanari kažu da nisu čuli ni vidjeli ništa dok juče kraj nije okupirala policija, ekipe forenzičara i inspektori. Policija je razgovarala sa svim stanarima, a kako oni pričaju većina njih nije znala da li je u žbunu pronađeno tijelo mladića ili žene.

Kako je brzom policijskom akcijom utvrđeno ubijeni mladić je Miroslav M. i uhapšen je N. V. (28) koji je osumnjičen za zločin.

Policija je nabavila dokaze da je N. V. brutalno pretukao pa ubio svog poznanika Miroslava M. u stanu u Ulici Julije Delere u Borči. Nakon što je ubio mladića njegovo tijelo odnio je do žbuna, nedaleko od zgrade, i tu ga bacio.

Operativna saznanja policije ukazuju da su se osumnjičeni i žrtva poznavali i da su bili zavisnici od droge.

Navodno je Miroslav dugovao novac N. V. koji ga je zbog nevraćenog duga pretukao na smrt.