Poznato zbog čega su Željka zvali Arkan, a malo ko zna i njegov drugi nadimak

22:44, 24.09.2020.
Izvor: Alo
Svetlana Ceci Ražnatović najveća ljubav bio je njen suprug Željko Ražnatović Arkan, ali malo ko zna kako je Željko dobio baš taj nadimak!

Uz Željko Ražnatovića uvijek se doda i Arkan, ali ono što je javnosti nepoznato jeste da u policijskim dokumentima Ražnatović stoji zabilježen kao Hibrid.

Većina takođe ne zna ni ko je zapravio bio Arkan. Malo bi ko pretpostavo da je vođa Tigrova svoj nadaleko poznat nadimak dobio po glavnom junaku omiljenog crtanog stipa - čarobnjaku Arkanusu!

Jedna od najvećih zvijezda naše estrade Svetlana Ceca Ražnatović sa 22 godine vjenčala se za Željka! Bila je to svadba vijeka o kojoj se pričalo na cijelom Balkanu! Godinu dana kasnije par dobija sina Veljka, a nakon dvjie godine i kćerku Anastasiju.

Samo dvije godine kasnije, 15. januara 2000. godine Arkan je ubijen u atentatu. Pjevačica ostaje udovica sa trogodišnjim sinom i dvogodišnjom kćerkom i povlači se iz javnog života na neko vrijeme.

Ne krije da je prošla izuzetno težak period nakon gubitka supruga ali se kao prava lavica borila! Spekulisalo se dosta o njenom ljubavnom životu, ali niko nikad nije uspio da zamijeni njenog Željka koji je bio i ostao njena najveća ljubav.