Preminuo vozač pančevačke Hitne pomoći: Peđa bio u ratu u Hrvatskoj i na Košarama, odnijela ga korona

21:30, 22.01.2021.
Izvor: ATV
Predrag Trivanović (45), vozač Hitne pomoći Doma zdravlja u Pančevu, preminuo je u četvrtak uveče od posljedica izazvanih korona virusom, objavile su njegove kolege.

- Čovjeka koji je preživeo rat u Hrvatskoj, Košare... ubila je korona. Peđa je bio jedan od najplemenitijih ljudi koje sam upoznala. Svoj posao radio je časno, pošteno, odgovorno.

Njegove ruke spuštale su svakog pacijenta sa petog sprata, njegove ruke učestvovale su svakoj reanimaciji, vadile unesrećene iz saobraćajnih nesreća...

Punopravni član ekipe bez kojeg se ne može. Naš Peđa bio je vozač saniteta. Njegov život nije manje bitan od života ljekara i drugih zdravstvenih radnika. Počivaj u miru dobri čovječe, neka te anđeli čuvaju - riječi su koje je napisala njegova koleginica Aleksandra.

Ispod tužne vijesti da je jedan od omiljenih članova tog nerazdvojnog tima pančevačke Hitne pomoći preminuo, nižu se riječi i emotivne poruke kojima se Pančevci opraštaju od Peđe.

- Nije Peđa bio jednaki član, mi u hitnoj smo jedna porodica, a on je bio naš brat! Nema kod nas toga: "ja sam doktor, ti si sestra, vozač"... Mi smo tim! Tim koji gine svi za jednog, jedan za sve! Peđa je na asfaltu, dragi moji, od marta gledao zlu u oči i borio se i za vas i za nas! Večeras ću pogledati u nebo i reći: "Hvala, čuvaj nas, ali ovo nije zbogom, nije kraj!" - napisala je još jedna Predragova koleginica.

- Dragi Peđa, počivaj u miru. Lično sam ga poznavala, iz istog smo kraja. Tuga velika.

- Počivaj u miru Božijem, požrtvovani čovječe, neka te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici i kolegama  - samo su neki od emotivnih komentara.