Kosovska Mitrovica

Ranjeni mladić prebačen na liječenje u Beograd 

14:43, 19.05.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Dvadesetdvogodišnji Srbin, koji je ranjen iz vatrenog oružja u sjevernom dijelu Kosovoske Mitrovice, prebačen je na liječenje u Kliničko-bolnički centar u Beogradu.

Poslije operacije, koja je obavljena u Kosovskoj Mitrovici i saniranja povreda, odlučeno je da se obavi transport za Beograd zbog mogućih komplikacija, rečeno je u bolnici u Kosovskoj Mitrovici. 

Direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović ranije je izjavio za RTS da je mladić pogođen metkom u predjelu karlice i da mu je zdravstveno stanje stabilizovano poslije operacije. 

Mladić, čiji su inicijali R.M, ranjen je sinoć nešto prije 23.00 časa na šetalištu u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, gdje je u trenutku napada bilo dosta šetača i ljudi. 

Pripadnici Kosovske policije i danas su obavljali uviđaj na licu mjesta, a uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera kako bi se što prije otkrili počinioci ovog napada. 

"Slučaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva i s tim u vezi jedno lice je privedeno na razgovor. Za sada nema informacija koje bi mogle da ukažu koji je motiv ovog napada", rekao je zamjenik regionalnog komandira Kosovske policije za sjever Besim Hoti. 

Prema saznanjima "Novosti", ranjeni mladić nema kriminalnu prošlost.