ŽRK Borac domaćin 36. Osmomartovskog turnira

22:20, 01.03.2018.
Thumbnail

Sve može da stane, ali tradicija mora da se nastavi, pomalo kroz šalu , a više kroz zbilju, poručuju iz Ženskog rukometnog kluba "Borac" pred 36. “Osmomartovski turnir”.

Na ovom, uz domaćina, u seniorskoj konkurenciji nastupiće još tri ekipe, "Knežopoljka" iz Kozarske Dubice, "Brod" i "Doboj". Za sve je to idealna prilika da provjere formu pred nastavak takmičarske sezone.

"Turnir će nam dobro doći, da vidimo gdje smo mi kao i ekipa i da se još bolje spremimo za nastavak sezone", rekao je Nikola Bijelić, trener ŽRK "Borac".

Bjelić kaže da ga raduje, što će na teren dvorane "Borik" istrčati i pionirske selekcije, među kojima će se naći i ona iz Ženskog rukometnog kluba "Trn". Turnir se igra u subotu, 3. marta od 10 časova ujutru, a banjalučke rukometašice imaju samo jednu želju.

"Pozivam sve građane Banjaluke da se pridruže našem turniru i da podrže Ženski rukometni klub 'Borac' kako bi ostvarili što bolji plasman na turniru", rekla je  rukometašica Anđelina Bijelić.

U ŽRK  "Borac" kažu da im je želja da dogodine “Osmomartovski turnir” potraje i dan više i da na teren “Borika” istrči još koja ekipa više.